ideér


1. Något med pistol. Något mörkt. Något inspirerat av Johnny Cash's låt When The Man Comes Around.
2. That's it.

Hade bara en idé egentligen. Måste dock införskaffa mer papper innan den idén blir gjord på papper. Jag har helt slut på papper. Det är förfärligt att man blir som mest tecknarsugen när man inte har material att teckna med. När jag har fullt med material vill jag bara slänga ut allt genom fönstret och skita i hela skiten. Konstigt, det där.

Nu ska jag dricka apelsinjuice (hur gott är inte det liksom?) och sedan lägga mig och sova. Snart är teckningen klart. Lite mönster till, lite fler förbättringar. Den är ganska flummig. Och rörig. Den innehåller allt från peacemärke till sköldpaddor och sjöhästar. Trodde aldrig jag skulle kunna rita sjöhästar men dom blev faktiskt riktigt bra! Skrytskryt.

Nä. Nu: apelsinjuice.

Imorgon får ni förhoppningsvis se en bild på teckningen, ifall jag har orkat göra den klar. Det är hela tiden så himla mycket man kan förbättra! Väldigt jobbigt.

Gonatt.

Kommentarer
Postat av: Cecilia ♥

Var gärna med i dagens blogg på min blogg! :D

Jag utser en vinnare ikväll! ♥

2011-03-17 @ 11:02:07
URL: http://itsaboutck.blogg.se/
Postat av: SUPERBILLIGT!

HEJSAN! Välkommen in och kika på min säljmarknad där jag säljer snygga kläder, accessoarer, elektronik och andra behövliga saker för en billig peng! Lägg gärna till mig på bloglovin för att se nyheterna före alla andra också! :)

Mvh: www.svartmarknad.blogg.se

2011-03-17 @ 18:15:57
URL: http://svartmarknad.blogg.se/

En regel: Du får gärna göra reklam för din egen blogg eller tipsa om tävlingar men skriv gärna något om inlägget du kommenterar också. Handlar din kommentar inte om inlägget ignorerar jag den och tar bort den. Annars svarar jag så gärna så.

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

MSN: (visas endast för mig)

Blogg:

Vad har du att säga?

Trackback
RSS 2.0