Nytt material


Glömde helt bort det där med en teckning per dag. Dock har jag gjort en eller två små teckningar, men jag har inte tagit kort på dem. Får se om jag visar upp dem imorgon.

Tills dess kan ni få se lite nytt material jag fick hem idag.


Ett nytt ritblock (A3), 10 promarker pennor i olika färger, 3 fineliners i två olika storlekar, 4 nya blyertspennor i olika hårdgrader, en Monolith Graphit Pencil (9b), tre stompfrar (stompfers?) i olika storlekar, två akrylfärger (blå och grå), ett knådgummi och ett sudd.

 

Väldigt roligt med nytt material! Är så inspirerande. Så nu ska jag rita, rita, rita. Måste dock köpa hem mer "kluddpapper" som jag kallar det. Papper jag inte ritar seriösa teckningar på köper jag från Clas Ohlson för 69kr.

Nu ska jag se Harry Potter och äta äggmacka.


If you have to kill me use a Tommy-Gun baby


Har uppdaterat sjukt lite på senaste tiden, jag vet. Ska försöka uppdatera oftare. Tror jag ska köra på att göra en snabbteckning om dagen och lägga upp här så ni får se, bara för att ha något att uppdatera och så.

Sedan senast har jag hittat massa bra och fina låtar. Bland annat Royal Republic - Tommy-Gun, som är ganska fantastisk. Har även beställt hem lite nya tecknargrejer så nu jädrar!

Nu ska jag se talang, men vi hörs ju. Förhoppningsvis.

RSS 2.0