two

Ja. Detta är två stycken av mina nyaste teckningar. Hoppas ni gillar dem.

 

Jag är nöjd med dem men inte mycket mer än så. Nästa teckning jag gör ska vara noggrann. Vet bara inte vad jag ska göra. Vill gärna göra en seriösare version av denna teckning som jag gjorde under lunchrasten i skolan igår (ca 1 timme).

 

Den är ju inte perfekt någonstans eftersom jag använde en vanlig stiftpenna och ritade på vanligt skrivblockpapper. Men motivet är fint och jag vill, som sagt, gärna göra en seriösare version av den. Det får nog bli mitt nästa projekt tror jag. Gäller bara att städa upp skrivbordet (som för tillfället är fullt med kläder) så man har någonstans att rita.

 


Kommentarer
Postat av: frida

haha, men schlut nu. Dina teckningar är grymma! Jag tror att jag är för nitisk och noga för mitt eget bästa, det händer att jag plockar fram förstoringsglaset för att kolla detaljer på ref.bilden. Det är nog inte hälsosamt :PDe här var jättefina och lunchrast-teckningen ser verkligen ut som ett fantastiskt motiv! Ska bli roligt att se den när den är färdig!

2010-11-01 @ 21:55:04
URL: http://hellomiami.blogg.se/
Postat av: mattan

shit vad bra du ritar<3333333 omg,,,, fett bra du är !!!!

2010-11-08 @ 19:32:47
URL: http://lovematti.blogg.se/
Postat av: Sara

du kanske borde öva lite mer på annat så du inte snöar in på enbart människor för då fastnar du kanske i utvecklingen. om inte annat så kan du öva på att teckna av människor och föremål utan att titta på pappret, det tränar ögat rejält. bara ett tips :)

2010-11-18 @ 16:12:02
URL: http://www.sarasgalleri.tk

En regel: Du får gärna göra reklam för din egen blogg eller tipsa om tävlingar men skriv gärna något om inlägget du kommenterar också. Handlar din kommentar inte om inlägget ignorerar jag den och tar bort den. Annars svarar jag så gärna så.

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

MSN: (visas endast för mig)

Blogg:

Vad har du att säga?

Trackback
RSS 2.0