projekt

Detta är några bilder jag vill göra något av just nu. Jag vill göra något med hud! Jag vill slippa fokuera på perfekta ögon, en rak näsa och fint hår. Jag vill bara göra en kropp, helt utan känslor osv. Tror jag antingen ska göra den första bildenn den tredje eller den fjärde. We'll see!

Vet dock inte vad jag ska göra det med. Akryl är jag sugen på just nu. Jag vill hänga upp en till tavla på väggen. Har än så länge bara en akryltavla på väggen. Har fyra blyertstavlor och två promarkertavlor också, haha. Om det var intressant (vilket jag vet att det var, right?).

Så, vad säger ni? Akryl? Blyerts (A3-storlek)? Akvarell?
Tål att tänkas på.


Nu ska jag sova för jag är helt slut på. Har just tagit en snabb dusch och är TRÖTT. Måste upp halvsju imorgon. Har en lektion halvnio och sedan är jag ledig till klockan tre, vilket betyder att jag kan sova, haha.

Gonatt, hörs imorrn!

Kommentarer
Postat av: My hansson - My(s) kind of art

Kör på den näst sista, helt klart roligast! :D

2010-11-03 @ 00:41:57
URL: http://myhansson.blogg.se/

En regel: Du får gärna göra reklam för din egen blogg eller tipsa om tävlingar men skriv gärna något om inlägget du kommenterar också. Handlar din kommentar inte om inlägget ignorerar jag den och tar bort den. Annars svarar jag så gärna så.

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

MSN: (visas endast för mig)

Blogg:

Vad har du att säga?

Trackback
RSS 2.0