two

Ja. Detta är två stycken av mina nyaste teckningar. Hoppas ni gillar dem.

 

Jag är nöjd med dem men inte mycket mer än så. Nästa teckning jag gör ska vara noggrann. Vet bara inte vad jag ska göra. Vill gärna göra en seriösare version av denna teckning som jag gjorde under lunchrasten i skolan igår (ca 1 timme).

 

Den är ju inte perfekt någonstans eftersom jag använde en vanlig stiftpenna och ritade på vanligt skrivblockpapper. Men motivet är fint och jag vill, som sagt, gärna göra en seriösare version av den. Det får nog bli mitt nästa projekt tror jag. Gäller bara att städa upp skrivbordet (som för tillfället är fullt med kläder) så man har någonstans att rita.

 


blaha

Jag har faktiskt inte orkat ta några nya kort på de senaste teckningarna. Det kommer komma bilder inom en snar framtid, jag vet bara inte när.

Nu måste jag se film och göra en psykologisk analys som jag kallar det haha. Låter jobbigt? Det är det!

projekt

Detta är några bilder jag vill göra något av just nu. Jag vill göra något med hud! Jag vill slippa fokuera på perfekta ögon, en rak näsa och fint hår. Jag vill bara göra en kropp, helt utan känslor osv. Tror jag antingen ska göra den första bildenn den tredje eller den fjärde. We'll see!

Vet dock inte vad jag ska göra det med. Akryl är jag sugen på just nu. Jag vill hänga upp en till tavla på väggen. Har än så länge bara en akryltavla på väggen. Har fyra blyertstavlor och två promarkertavlor också, haha. Om det var intressant (vilket jag vet att det var, right?).

Så, vad säger ni? Akryl? Blyerts (A3-storlek)? Akvarell?
Tål att tänkas på.


Nu ska jag sova för jag är helt slut på. Har just tagit en snabb dusch och är TRÖTT. Måste upp halvsju imorgon. Har en lektion halvnio och sedan är jag ledig till klockan tre, vilket betyder att jag kan sova, haha.

Gonatt, hörs imorrn!

the best rubrik of the år

haha jag vet att jag skriver mycket i min nya blogg ;)

nä men jag ska göra om headern för detta kommer nog bli en konstblogg after all. Har lite nya teckningar att visa upp som jag tror ni kommer tycka om (man kan ju alltid hoppas).

Återkommer antingen senare eller imorgon med lite nya bilder på nya projekt. Sedan ska jag även berätta om mitt senaste projekt som jag tror kan bli bra om jag anstränger mig litegrann.


RSS 2.0