WIP: sunset


Gjorde en liten WIP-video på solnedgångsteckningen jag gjorde igår. Den är inte klar och filmningen gör så att teckningen ser blank ut, bara så ni vet.Imorgon far jag till Sundsvall, så det blir nog ingen uppdatering då. Hoppas ni får en bra dag i alla fall! :)

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Jag har nu börjat med måndagsbloggen. Det fungerar så att alla som vill får anmäla sig till att bli utsedd till dagens blogg på måndagar. Om du inte blir utsedd får du givetsvis anmäla dig till nästa veckas måndagsblogg. Anmäl er genom att lägga en kommentar i inlägget "Måndagsbloggen" att du vill vara med + namn och vilken stad du kommer från. Det är sent ute för denna vecka så du har endast hela måndagen på dig för på kvällen utses dagens blogg.Kram Madelene

2010-11-29 @ 00:26:22
URL: http://madelenesfashion.se
Postat av: david

Hejsan var gärna med i min frågestund där du kan fråga vad som helst och hur personligt som helst!!:D

http://davidandreasson.blogg.se/2010/november/fragestund-fraga-vad-du-vill-d.html#commentOm du inte vill så förlåt för kommentaren!!

2010-11-29 @ 07:48:14
URL: http://davidandreasson.blogg.se/
Postat av: Dennis

Ser mycket bra ut, du är duktig :)sv: Jo kan hålla med dig om att äta ute är frukstansvärt gott, men när man lagat maten hemma själv eller med andra så känns det mer äkta på ngt sätt :)

2010-11-29 @ 09:21:41
URL: http://withyen.blogg.se/
Postat av: Maija

Åh, du tecknar jättefint! :D <33

2010-11-30 @ 11:07:44
URL: http://maijagraddnos.blogg.se/

En regel: Du får gärna göra reklam för din egen blogg eller tipsa om tävlingar men skriv gärna något om inlägget du kommenterar också. Handlar din kommentar inte om inlägget ignorerar jag den och tar bort den. Annars svarar jag så gärna så.

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

MSN: (visas endast för mig)

Blogg:

Vad har du att säga?

Trackback
RSS 2.0