Visste ni att...


... jag är vänsterhänt? Den ni! Det hade ni inte räknat med va? ;) Jag skriver som en kratta (enligt mig själv i alla fall) men rita kan jag då! Dugligt.
... jag har bra minne? Ja. Jag kommer ihåg saker länge - om jag VILL komma ihåg det. Jag provade mitt minne en gång genom att kolla på ett helt nytt telefonnummer och upprepade i mitt huvud ca 3-5 ggr och jag kom ihåg det en vecka senare, haha.
... jag ÄLSKAR gay-filmer? Det är den bästa film-genren (om man kan kalla det för en genre). Det är så mysigt och varmt så jag nästan svimmar när jag ser dem. Kommer göra ett inlägg senare (eller imorgon) där jag skriver om de allra bästa gay-filmerna jag sett.
... jag är "rätt" paranoid? Haha, det är löjligt. Jag kan inte ens se klart Världarnas Krig för jag blir alltför rädd att jorden ska invaderas av utomjordingar. Jag kan inte se skräckfilmer för då oroar jag mig över mördare, psykopater och våldtäktsmän flera veckor efteråt. Direkt det pratas på radion om något nytt virus googlar jag och försöker få reda på så mycket som möjligt och sedan är jag orolig (ständigt, 24/7) tills det hela är över. Haha. Som sagt - det är löjligt.Har ni någon egenskap/grej som inte många vet om?

Kommentarer
Postat av: william

roligt att du är vänster händ;D och gillar gay filmer;)vill du vara med i Dagens Cookie^^???

2010-11-21 @ 12:57:44
URL: http://cookieboy.blogg.se/
Postat av: matilda - smilinggirls!ッ

Jag har en liten släng av "Ambidextri" och är både höger och vänster hänt, jag kan dock inte skriva med båda händerna, jag skriver med höger bäst. Men jag är starkare i vänster, äter med kniven i vänsterhanden, borstar tänderna med vänster, kan skriva litegrann med vänster, använder mobilen med vänster osv.. när jag gjorde illa vänsterhanden så märkte hur mycket små grejer jag alltid gör med vänster :)

2010-11-22 @ 13:11:54
URL: http://smilinggirls.blogg.se/

En regel: Du får gärna göra reklam för din egen blogg eller tipsa om tävlingar men skriv gärna något om inlägget du kommenterar också. Handlar din kommentar inte om inlägget ignorerar jag den och tar bort den. Annars svarar jag så gärna så.

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

MSN: (visas endast för mig)

Blogg:

Vad har du att säga?

Trackback
RSS 2.0