Tips: Gayfilmer!


Här är en lista på de bästa och sämsta gay-filmer jag sett.

Shelter - Helt klart den bästa gay-filmen som någonsin gjorts! Så fin och mysig. Handlar om Zach som har ett rätt dåligt liv och måste ta ansvar för alla i hans familj. Han börjar umgås med sin bästa kompis bror som är gay och det ena leder till det andra. Betyg: 5/5 - Ni MÅSTE se denna filmen!
Latter Days - Handlar om Aaron som är mormon och far med sina vänner för att bo i en ny stad. Där träffar han grannen Christian, som har slått vad med sina vänner att han kan omvända Aaron. Komisk, sorglig och lite underbar. I like it! Betyg: 4/5 - helt klart värd att se!
Queer As Folk (USA) - En serie i fem säsonger som är heeelt underbar när man börjar se den. Handlar om Brian och hans gay-gäng. De träffar Justin i första avsnittet och han blir en del av deras gäng också och det går upp och ner hela tiden. En jättebra serie! Den har humor, kärlek, sorg och allt mitt i mellan. Och jag älskar karaktären Debbie! Helt underbar ♥ Betyg: 4/5 - helt klart värd att se!
Formula 17 - En Taiwansk (säger man så?) film som handlar om en pojke som söker efter "den rätte". Han inser att hans rätte är den värsta playern i stan och ja, sen går det som det går. Det är en väldigt mysig och rolig film. Jag älskar karaktärerna! De är roliga, gulliga, snygga och helt enkelt underbara. Betyg: 4,5/5 - Väldigt värd att se!
Yossi & Jagger - Kortfilm (ca 1 timme) om de israeliska (I think...) soldaterna Yossi och Jagger. De håller sitt förhållande hemligt för resten av soldaterna och det funkar fint. Tills de blir beordrade att "ge sig ut på fältet" eller vad fan man säger. En helmysig film! Älskar kärleksscenen, Yossis leende och Jaggers sjungande haha. Den är helt underbar! Betyg: 5/5 - ni MÅSTE se denna filmen!
Get Real - Handlar om Steven som är förtjust i skolans populäraste kille John, som inte är gay. Men efter en incident på toaletten ändras allt och de blir tillsammans. John är paranoid och vill hålla förhållandet hemligt medans Steven är mer säker i sig själv och vill berätta för alla. En jättegullig film som har många mysiga scener. Betyg: 4/5 - helt klart värd att se!
Poster Boy - Sonen till senatorn är gay och senatorn vill inte att någon ska veta. Men sonen är av en helt annan åsikt. Länge sedan jag såg denna, men jag kommer ihåg att jag tyckte den var bra. Speciellt när sonen "kommer ut" framför alla. Det är sött. Betyg: 3,5/5 - Värd att se! (det är den faktiskt)

De mindre bra filmerna är:
Dream Boy - Egentligen inget fel på den förutom slutet. Helt värdelöst. Resten av filmen var faktiskt rätt.. Sådär. Betyg: 3/5 - Gör ingenting om du missar den! (men det enda riktigt dåliga är faktiskt bara slutet)
Rock Haven - Kommer inte ens ihåg handligen på denna men jag läste på IMDB om den. En pojke (kristen?) flyttar och träffar en bög på stranden. Så himla dålig kvalité på denna film så den blir bara tråkig. Skådespelarna suger, handligen suger, filmningen suger. Ja. Allt suger. Betyg: 0,5/5 - Inte värd att ödlsa tid på!
Edge Of Seventeen - Egentligen är den inte SÅ dålig, men det är inte en film man ser om och om igen. Fula karaktärer och dålig handling. En kille som blir kär i en annan kille han träffar på sommarjobbet. Sommarjobbskillen flyttar och killen måste försöka ta hand om sig själv. Betyg: 2,5/5 - Inte det sämsta man sett, men den är sure as hell not great!
Were the world mine - Alltså. Denna filmen kunde ha blivit så jädra bra, men då bestämde dom sig för att göra den fiction'ig istället. En kille (gay) kommer på att han kan göra så vem som helst blir kär i honom med hjälp av en kärleksdryck. Självklart tar han tillfället i akt och gör så att den han spanat in blir kär i honom. Inte en film för mig. Hatar det overkliga inslaget i det helt. Jag bara väntade på att han skulle vakna och bara ha drömt hela filmen. Musiken i den var dock bra. Betyg: 1,5/5 - inte helt värdelös.

Sedan kommer jag inte ihåg fler filmer. Eller jo, jag har några BRA filmer som ni kan se till att se någon gång men jag orkar inte skriva om dem: You'll get over it, Just a question of love (den är faktiskt rätt bra!), Beautiful Thing (jag älskar scenen där dom är i skogen och -- ni kan se den här nedan!), Mulligans (kille strular runt med bästa kompisens pappa och förstör för hela familjen - söt!), Like it is, Starcrossed (kortfilm på 15 minuter om två bröder som blir kära i varandra), Shortbus (Ni kommer inte gilla början men fortsätt se! Den har en bra story och är såååå fin på slutet).

Har ni något tips på en bra gay-film? LET ME KNOW! ♥
Kommentarer

En regel: Du får gärna göra reklam för din egen blogg eller tipsa om tävlingar men skriv gärna något om inlägget du kommenterar också. Handlar din kommentar inte om inlägget ignorerar jag den och tar bort den. Annars svarar jag så gärna så.

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

MSN: (visas endast för mig)

Blogg:

Vad har du att säga?

Trackback
RSS 2.0