Svar
Svar: Tack så mycket! ♥ Jag går inte på någon konstskola eller så, utan går i vanlig skola med vanliga ämnen (läser just nu psykologi, filmkunskap och franska). Inga bildämnen alltså! Jag lär mig genom denna kurs och genom att söka på google och kolla in andra konstbloggar. Så om du vill utvecklas så är det ett bra tips att gå kursen jag nämnde, att söka på google och att titta in andras konst. DeviantArt är ett asbra ställe att bli inspirerad på! Kolla in hur andra har ritat ögon/näsa/hår/öron osv osv osv och inspireras och lär dig :) Det är verkligen inte så svårt som det ser ut!

Tips på bra konstbloggar du kan besöka:
Hellomiami (det är hon som gjort kursen jag går)
Lindaaaa
MySketches
Paper and Pen

---------------------------------------------------

Har ni några fler frågor är det bara att kommentera och fråga! Antingen svarar jag i ett inlägg (om ni inte har angett någon blogg) eller så svarar jag direkt till er genom kommentar.

Kommentarer
Postat av: Batman ;o

Sv; fattar inte :<

2010-11-15 @ 17:28:55
URL: http://batmaaaan.blogg.se/

En regel: Du får gärna göra reklam för din egen blogg eller tipsa om tävlingar men skriv gärna något om inlägget du kommenterar också. Handlar din kommentar inte om inlägget ignorerar jag den och tar bort den. Annars svarar jag så gärna så.

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

MSN: (visas endast för mig)

Blogg:

Vad har du att säga?

Trackback
RSS 2.0