påbörjat

japp. har påbörjat ett nytt projekt. En twilight-teckning. Oerhört o-orginellt men ändå.
Vet att jag sa att jag skulle göra en seriösare version av arabteckningen jag visade i förra inlägget (lunchrastteckningen, you know?) men jag glömde helt bort den så därför gör jag denna först.

såhär ser den ut so far:

Försöker vara extra noggrann med denna teckning. Jag vill göra något seriöst som blir fint. Något jag kan hänga upp på vägen. Iofs har jag redan hängt upp 7 teckningar jag har gjort på väggen (visar på bild någon annan gång) men jag vill ha något som säger WOW om ni fattar vad jag menar. De jag har på väggen duger, men dom är inte fantastiska.

Så, denna teckning ska jag inte skynda på med utan jag ska vara noggrann. Dock kommer den bli jävligt sne och krokig osv men vi får hoppas på det bästa i alla fall.

Nu ska jag jobba lite på denna och sedan ska jag sova. Ska även beställa hem lite nya ritgrejor. Sudd, knådgummi, pennor osv.
Hörs någon annan gång.


Kommentarer

En regel: Du får gärna göra reklam för din egen blogg eller tipsa om tävlingar men skriv gärna något om inlägget du kommenterar också. Handlar din kommentar inte om inlägget ignorerar jag den och tar bort den. Annars svarar jag så gärna så.

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

MSN: (visas endast för mig)

Blogg:

Vad har du att säga?

Trackback
RSS 2.0