Fantastisk


Har någon av er sett filmen Schindler's List? Den handlar om Oskar Schindler som räddar över 1000 judar under andra världskriget genom att "köpa" dem så att dem inte hamnar i gaskammaren. Det är en jättebra film och jag rekommenderar ALLA att se den, men det var inte det jag skulle skriva om.

Huvudsoundtracket är så oerhört fint att jag bara måste dela med mig av det.


Schindler's List Soundtrack


Jag ryser! Det känns väldigt sorgligt, om man sett filmen, när man lyssnar på denna.

Berättar mer om filmen senare!

Kommentarer
Postat av: Victor

Tjenare! den filmen värkar bra :)! Din blogg e bra jag följer den inte riktigt sådär varje dag men jag har den på bloglovin så jag kollar den ganska ofta.Men detta är mitt första inlägg i mitt egna namn sen jag skaffade min humorblogg www.bogsson.blogg.se.Innan har jag komenterat som karaktären som jag bloggar som eller vad man ska säga. Han heter Bögsson och är ganska självupptagen. Själv är jag inte alls sån men jag skriver det JAG har gjort på dagarna i Bögsson format. Asså som att det är han som har gjort det.Nu har jag bloggat ett år och har inte så jätte många läsare men det är några stycken.Kan inte du kolla på den så blir jag jätte glad :D.Och så har jag en till blogg om mitt absoluta favoritband AC/DC som heter www.acdcfanclub.blogg.se. kolla gärna mina bloggar och as fin blogg och du ritar som en gud !!(OBS. Inget 'Bögsson' säger bör tas seriöst)

2010-11-20 @ 12:31:02
URL: http://bogsson.blogg.se/

En regel: Du får gärna göra reklam för din egen blogg eller tipsa om tävlingar men skriv gärna något om inlägget du kommenterar också. Handlar din kommentar inte om inlägget ignorerar jag den och tar bort den. Annars svarar jag så gärna så.

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

MSN: (visas endast för mig)

Blogg:

Vad har du att säga?

Trackback
RSS 2.0