Bella & Edward


Tänkte göra en seriös miniteckning av Bella & Edward men jag blev så förbannad så det blev såhär istället:Den är gjord i ett "vanligt" block som är.. Rätt litet iallafall. Ni ser här nedanför hur litet det är i jämförelse med mitt A3-skissblock.(Och nej, jag är verkligen inte stolt över denna teckning eftersom den ser ut som SKIT haha!)


Kommentarer
Postat av: Victor

Hej! :)Det är ju asfint ju! Mke bättre än mig.Jag skulle bara säga att jag ritar också lite ibland men det är mer skämtteckningar och lite 'seriemässigt'. Men du är ju bättre å så så jag undrar om du kan ge mig lite tips. Jag har typ ritat i några år kanske 2 eller 3. Det började ed att jag hade tråkigt på lektionerna och ritade på bänkarna. Jag läste mycket kalle anka då och jag fick inspiration därifrån.I 6an så brukade min bänk vara helt sönderkladdad med min 'konst' och jag fick nästan 1 gång i veckan stanna kvar och torka bort det xD.Men skitfin blogg!kolla min humor blogg www.bogsson.blogg.seoch min AC/DC blogg www.acdcfanclub.blogg.se:D

2010-11-20 @ 12:37:22

En regel: Du får gärna göra reklam för din egen blogg eller tipsa om tävlingar men skriv gärna något om inlägget du kommenterar också. Handlar din kommentar inte om inlägget ignorerar jag den och tar bort den. Annars svarar jag så gärna så.

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

MSN: (visas endast för mig)

Blogg:

Vad har du att säga?

Trackback
RSS 2.0