Bara för att jag är sjuk...


... så får jag fylla i denna tråkiga lista.

1 - Hur länge har du bloggat? Flera år, men denna blogg har jag bara haft några månader.

2 - Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut en månad innan du själv började blogga? Haha, jag kommer inte ihåg. Jag tror jag tyckte att det var töntigt. Det var något som alla gjorde så just därför ville inte jag göra det. Sedan är jag väldigt privat som person och ville inte att folk skulle läsa om mitt privatliv. Men jag började blogga när jag hade en tuff period och sedan dess har det bara fortsatt.

3 - Vilken var den första blogg du förälskade dig i? Haha, Foki's tror jag. Hon är så söt!

4 - Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem? Har inte kvar dem som är från flera år sedan så jag kommer inte ihåg dem. Men dem var nog töntiga med MASSA smileysar och dåliga bilder skulle jag tro ;)

5 - Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare? Fokis, Bunnys och Gossips är dem jag följer regelbundet. Sedan besöker jag även Gaybloggen, Hugos och Paows bloggar ibland. De "mindre kända" jag läser är HelloMiamis och Lindaaaas

6 - Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar (t ex teknikbloggar, modebloggar, politiska bloggar)? De flesta är dagboksbloggar men de "mindre kända" är teckningsbloggar.

7- nämn en bloggare (obs:länka) som verkar väldigt olik dig, vars blogg du tycker om. Fokis. Hon är väldigt olik mig men jag tycker om hennes blogg väldigt, väldigt mycket. Plus att hon endast bor 12 mil ifrån mig, vilket är ännu ett plus haha!

8 - Nämn en bloggare (obs: länka) som verkar väldigt lik dig, vars blogg du tycker om. Haha, jag vet ingen bloggare som är lik mig faktiskt.

9 - Vad tycker dina närmaste om att du bloggar? Dom vet inte ens om att jag bloggar.

10 - Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg? Ingen jag känner läser min blogg.

11 - Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden? Jag har en gräns för hur privat jag vill vara i bloggen. Just nu när jag har en konst-inriktad blogg så behöver jag inte vara så himla privat. I den första bloggen jag hade var jag väldigt privat eftersom det handlade om en grej som jag gick igenom. Men jag trivs bättre med att vara lagom privat. Inte för mycket, inte för lite. Jag berättar det jag vill berätta och det funkar bra.

12 - Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför. Hm. Jag vet inte riktigt. Men mitt privatliv stannar utanför bloggen. I alla fall det mest privata. Sedan kan jag blogga om vad som helst. Dock är jag grymt less på Dagens Outfit-inlägg så det skriver jag inte om.

13 - I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du? Jag tror att alla bloggar för att få bekräftelse och det gör även jag. Jag lägger upp teckningar för att ni ska säga hur bra jag är på att rita. Det är vad det handlar om. Sedan vill jag ju även inspirera andra genom min konst.

14 - Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg? Njae. På ett sätt kan man väl det men på ett sätt inte. Man lär sig vad en person tycker om, hur den är klädd (på vissa bloggar), vad den gillar att göra osv men man vet inte hur den personen är funtad direkt. Man vet inte vad den har för reaktioner på saker osv.

15 - Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen? Nix.

16 - Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga? Haha jadå. Man blir lite besatt av att kommentera så mycket som möjligt och att uppdatera så mycket som möjligt. Sedan blir man lite stressad över att man måste komma på vad man ska skriva om osv. Så för vissa är det skadligt.

17 - Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller i andra bloggar Njae inte direkt.

18 - Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar? Jadå. Om jag skriver ett privat inlägg och sedan läser igenom det efter att jag publicerat det kan jag ta bort det. Likaså när det gäller inlägg som jag skriver av impuls, om jag är sur eller liknande. De inläggen blir oftast dåliga och jag tar bort dem.

19 - Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig? Jag tänker för mycket på bloggen. Vad jag ska skriva om, vad för bilder jag ska ha, vad jag ska rita härnäst för att det ska vara intressant. Det är stressigt att ha en konstinriktad blogg eftersom man faktiskt inte gör en teckning på en dag men folk förväntar sig det. Det tar ca en vecka eller mer för mig att göra en (lätt) teckning. Men folk vill se nya teckningar varje dag, eller det vill i alla fall jag när det gäller de konstbloggar jag läser.

20 - Tror du att du fortfarande bloggar om två år? Det beror på. Har jag besökare och får kommentarer, så visst. Men om jag inte har det så tappar jag fort lusten.

21 - Nämn 5 bloggare som du vill ska svara på enkäten. Dem som vill!Nu ska jag se Ellen Degeneres! ♥

Kommentarer
Postat av: MATHILDALINDSTRÖM

haha jag gillar den inte :)

2010-11-18 @ 12:52:01
URL: http://mtldal.blogg.se/
Postat av: sofija arvidsson

sv: Tack så mycket! =)

Hur är det ?

2010-11-18 @ 13:14:30
URL: http://sofijaarvidsson.blogg.se/
Postat av: sanne

haha japp :) mkt gofika blev de =)

2010-11-18 @ 14:31:55
URL: http://sannepanne.blogg.se/
Postat av: E

hahha, men listor är ju kul iblan också fast man inte är sjukt :Dsv: ja det tycker jag också!:)

2010-11-18 @ 15:27:18
URL: http://esecret.blogg.se/
Postat av: Caroline

Sv; tack så mycket!

2010-11-18 @ 16:13:26
URL: http://carolinedesiree.blogg.se/
Postat av: sara

heej,allt bra?=)

2010-11-18 @ 16:16:54
URL: http://sarahrnic.blogg.se/
Postat av: ann-sofie

sv: tack så mycket :)Krya på dig!

2010-11-18 @ 17:32:25
URL: http://hennesliviordochmeningar.blogg.se/
Postat av: MATILDA

hoppas allt är bra med dig! kram :)

2010-11-18 @ 18:01:42
URL: http://matildays.blogg.se/
Postat av: caiza

nu är vinnaren av dagens blogg dragen, så kika in och kolla om det vart du :)

2010-11-18 @ 18:36:51
URL: http://caizawidin.blogg.se/
Postat av: Anonym

$v jag vet ! hahah det stör mig såååå mkt ! men jag har den iaf så nu får jag bara vänta (A)

2010-11-19 @ 10:36:20
URL: http://ldts.blogg.se/
Postat av: miztha

Var gärna med och tävla om att bli veckans blogg! Tävlingen avslutas i slutet av veckan. Lycka till! :)

2010-11-19 @ 12:28:38
URL: http://mizthanguyen.blogg.se/
Postat av: oliviathebest,

hihi ja :D

2010-11-19 @ 13:21:12
URL: http://ooliivias.blogg.se/
Postat av: therese - fotoblogg

re: Bra julklapps-tips. Sånt som man har gjort själv är ju alltid roligare att få. :)

2010-11-19 @ 15:16:12
URL: http://smilelikeyoumeanitt.blogg.se/

En regel: Du får gärna göra reklam för din egen blogg eller tipsa om tävlingar men skriv gärna något om inlägget du kommenterar också. Handlar din kommentar inte om inlägget ignorerar jag den och tar bort den. Annars svarar jag så gärna så.

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

MSN: (visas endast för mig)

Blogg:

Vad har du att säga?

Trackback
RSS 2.0