WIP


 

Bilden är jävligt dåligt, man ser inte alla skuggor. Men, sådär ser teckningen ut än så länge. Eller jag har gjort lite mer på den efter jag tagit denna bilden, men det är inte så mycket.

Nu ska jag snart duscha och sen ska jag sova. Blir nog lite tecknande innan jag lägger mig dock, nu när jag kommit in i "rutinerna" igen.

Btw, någon som vet om det går någon bra film på tvn ikväll?

Ha en bra kväll!

Pepparkakor!


Idag har jag bakat pepparkakor!


Jag älskar att baka pepparkakor! Dock äter jag inte så många för jag tycker inte dem är så jättegoda, men jag bakar dem ändå varje jul. Ska senare också "pynta" dem med strössel och sådant så dem blir extra fina. Visar bild på det senare ;)

Nail Art


Jag är en sån som älskar att pyssla och vara kreativ (duh)! Jag gillar att göra mina egna nageldesigner á la Foki ungefär fast lite mer diskret och inte alltför "sött". Så nu har jag beställt hem lite nya nagelgrejer och hoppas att de kommer inom en snar framtid. Det är inte billigt, men vill man vara fin så får man.. hur är det man säger nu igen? ;)

Har även börjat på Olle-porträttet jag nämnde tidigare. Har än så länge bara fått dit ett halvt öga, men det går framåt i alla fall. Har inte tecknat på mer än en vecka så det känns roligt.

Nu ska jag sätta mig och fortsätta med porträttet ett tag och sedan blir det AFV. Kanske kommer upp en WIP-bild/video senare, vi får se. Ha en bra kväll i alla fall!

Inspire


Hittade lite inspirationsbilder som var så fina att jag var tvungen att lägga upp dem.
 

Någon av dessa bilder tror jag att jag ska börja på idag. Det lutar mot den sista bilden, bara för att Olle Hedberg är så himlarns söt. Men vi får se. Vad tycker ni?

Ps. Glöm inte bort att ni fortfarande kan använda Cocoo's rabattkod på 15% ända fram till den 24e december! Klicka HÄR för att komma till rabattkoden och HÄR för att komma till Cocoo's hemsida ♥

lika som bär! Adrien Brody och Yehuda Levi.


Kollade igenom lite bilder på Adrien Brody för jag funderar på att rita honom och jag kunde inte komma på vem det var han påminde mig om! Men så såg jag en bild där han var jättelik Yehuda Levi när han spelade i Yossi & Jagger. Dock hittade jag ingen bild på Yehuda där han faktiskt såg ut som han gjorde i filmen, men denna får duga.

 

Det är sjukt irriterande, för det syns inte på denna bild hur lika dem faktiskt är. I alla fall om man tänker på hur Yehuda såg ut i Yossi & Jagger (förövrigt en film ni MÅSTE se!).


15% rabatt hos Cocoo.se!


Eftersom jag har ett samarbete med Cocoo så får nu alla mina läsare 15% rabatt när ni anger koden bloggspecial i kassan. Det räcker till den 24 december så gå in där och shoppa loss lite nu! Hon har grymt fina saker (och billiga!) ♥

denna funderar jag på att köpa..


Jag älskar ju allt som har med frankrike att göra! Så jag tror jag ska köpa denna.

förlåt


jag är förjävligt frånvarande just nu. är inne i en sådan period. ska försöka skärpa till mig och komma med normala uppdateringar men jag orkar inte göra någonting.

har inte ritat på kanske en vecka och har ingen lust till det heller. när jag får tillbaka lusten (borde vara snart) kommer jag lägga upp något nytt här. tills dess får ni väl bara vänta antar jag.

förlåt att jag är så jädra tråkig.

RSS 2.0